Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Всеукраїнський конкурс студентських наукових праць 2018-2019

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових праць

 

У 2018/2019 навчальному році Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей проводиться у два тури:
перший тур – у закладах вищої освіти, жовтень 2018 – січень 2019 р.;

другий тур – у базових установах вищої освіти, лютий – квітень 2019 р.

 

Харківський технологічний університет “КРОК” провів перший тур, за результатами якого було відібрано найкращі наукові роботи студентів для надання відповідно до запропонованого переліку галузей знань та спеціальностей (див. п.1, нормативної бази) до базових ВНЗ для проходження II туру конкурсу (не більше трьох наукових праць з кожної галузі знань, спеціальності (спеціалізації). Наші відібрані роботи висунуто на другий тур, який проводиться на базі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнєця:

1. Пугач Анастасії “Оцінка ефективності комерційного банку у системі забезпечення фінансово-економічної безпеки” за спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою”.

2. Акопян Ліани “Аналіз та прогнозування розвитку популярних міжнародних туристичних потоків” за спеціальністю “Туризм”.

У конкурсі можуть брати участь студенти вишів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.

 

Нормативна база:
1. Наказ Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2018/2019 навчальному році»;)

2. "Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей"), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. № 605;

3. Наказ ректора Харківського технологічного університету “КРОК” від 31.01.2019 р. № 014/1901-о.